No show beleid

Onze praktijk is continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening. Goede zorg betekent dat u snel bij ons terecht kan en dat wij ons uiterste best doen om u zo optimaal mogelijk te helpen. Daarnaast doen wij er alles aan om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken.

Het komt regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor andere patiënten op de wachtlijst, die daardoor langer op hun afspraak moeten wachten. Ook kunnen behandelaars hun tijd niet efficiënt benutten, waardoor onnodig veel kosten worden gemaakt. 

Daarom doen wij een beroep op u als patiënt: wanneer uw afspraak onverhoopt niet door kan gaan, bel deze dan zo snel mogelijk en minimaal 24 uur van tevoren af! 

Wij verwerken uw annulering en het is vrijwel altijd mogelijk om direct een nieuwe afspraak te plannen. In het weekend kunt u uw afspraak annuleren per e-mail via: info@centrumtandzorg.nl

Indien u vergeet om uw afspraak te annuleren of u bent te laat met het annuleren van uw afspraak, zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  • Belt u 24 uur van tevoren af: dan brengen wij geen kosten in rekening!
  • Belt u af op de dag van de afspraak vóór 09.00 uur: dan brengen wij 50% van de gereserveerde tijd in rekening.
  • Belt u af op de dag van de afspraak na 09.00 uur: dan brengen wij 100% van de gereserveerde tijd in rekening.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

Voor vragen kunt u terecht bij onze financiële afdeling via: administratie@centrumtandzorg.nl

Locaties

Behandelcentrum 's-Hertogenbosch
Eekbrouwersweg 4
5233 VG 's-Hertogenbosch

Maandag: 8.15 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.15 - 21.15 uur
Woensdag: 8.15 - 17.00 uur
Donderdag: 8.15 - 21.15 uur
Vrijdag: 8.15 - 17.00 uur

Nieuws en mededelingen

Cello samenwerking met Centrum voor tandzorg
04-10-2019
   Lees meer

Tand eruit? Tand erin!
24-09-2019
Soms gaat het er hard aan toe tijdens het sporten of buitenspelen. Het kan zo maar gebeuren dat een kind een tand verliest. Wat nu? Helaas weten ve...  Lees meer
Nieuwsarchief