Skip to content

Bij Centrumtandzorg staat zoals altijd hygiëne voorop. Social distancing is daar door de Coronapandemie bij gekomen. Samen met u kunnen we de mondzorg veilig voortzetten. Om uw bezoek bij Centrumtandzorg goed en veilig te laten verlopen, gelden de volgende gedragsregels:

 

 • Voorafgaand aan uw afspraak wordt u verzocht een online vragenlijst in te vullen. Mocht dit niet lukken, nemen we telefonisch contact met u op om een aantal gezondheidsvragen door te nemen. In dit telefoongesprek beoordelen we samen met u, of uw afspraak door kan gaan.
 • Heeft u symptomen van verkoudheid en/of koorts? Zeg uw afspraak af of overleg dit telefonisch met ons.
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Indien noodzakelijk mag maximaal één ouder of begeleider meekomen.
 • De plaatsen in de wachtkamer zijn beperkt, zorg dat u niet te lang van tevoren aanwezig bent, of wacht buiten/in uw auto.
 • Wij vragen u een mondkapje binnen de praktijk te dragen als de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden.
 • Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen met handalcohol te desinfecteren.
 • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • U hoeft de deur van de behandelkamer niet zelf open en dicht te doen, dit doen onze medewerkers.
 • Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.
 • In de behandelkamer geldt de 1,5 meter afstand-regel niet: uw zorgvraag wordt behandeld rekening houdend met de landelijke richtlijnen van de mondzorgkoepels.  
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
 • Tot slot: In de behandelkamer houden we ons aan de richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Onze medewerkers dragen een mondkapje en faceshield (volgelaatsbril) tijdens de behandeling.

 

*Indien er bij u sprake is van corona gerelateerde klachten en u een tandheelkundig spoedgeval heeft die niet uitgesteld kan worden, wordt u verzocht om contact met ons op te nemen zodat we u tijdens onze speciaal ingerichte corona spreekuren met aanvullende Covid bescherming en aanvullende maatregelen kunnen helpen.

Copyright © 2022 Centrumtandzorg Gerealiseerd door KLIKZUIVER