Meer over pijnklachten

Ook al zorgt u goed voor uw gebit,  er kan altijd iets gebeuren waardoor u pijn krijgt, hetzij aan uw gebit zelf, of aan het slijmvlies van uw wangen, lippen of tong. Een kies kan niet goed doorbreken, tandbreuk, of er is een ontsteking of zwelling in de mond ontstaan. Hoewel het meestal niets is om u zorgen over te maken, is het in dit soort gevallen  goed om een afspraak te maken en er naar te laten kijken. Er zijn ook situaties waarbij er pijn optreedt die van te voren ingeschat kan worden. Voor dit soort klachten kunt u hier nalezen wat u het beste kunt doen. Het betreft de volgende zaken:

Ook kan er behalve pijn, na het trekken van een kies, een nabloeding ontstaan.

Bent u bang dat er toch meer aan de hand is? Dan kunt u zoals vermeld tijdens de openingstijden (8.15 tot 17.00 uur) naar de praktijk bellen om een afspraak te maken. Belt u buiten de openingstijden, dan hoort u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de tandartspraktijk die op dat moment dienst heeft. Houd er rekening mee dat u in voorkomend geval de behandeling waarschijnlijk contant moet betalen.

Bij spoedgevallen klik hier.

Locaties

Behandelcentrum 's-Hertogenbosch
Eekbrouwersweg 4
5233 VG 's-Hertogenbosch

Maandag: 8.15 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.15 - 21.15 uur
Woensdag: 8.15 - 17.00 uur
Donderdag: 8.15 - 21.15 uur
Vrijdag: 8.15 - 17.00 uur

“Ondanks dat ik toch wel met veel zenuwen naar de afspraken ging, werd ik volledig op mijn gemak gesteld. ”
J. de Kort
Nieuws en mededelingen

Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus
22-04-2020
Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus Vanaf 22 april is Centrum voor Tandzorg weer geopend voor reguliere behandelingen. Vanwege...  Lees meer

Patiënt bedankje
20-03-2020
Ontvangen van een patiënt met pijnklachten die erg blij was dat wij snel konden helpen. Bedankt!  Lees meer
Nieuwsarchief