Warme douche voor Centrum voor Tandzorg

Schrijven van cliënt ouders:

Afgelopen week een mooi moment mogen mee maken.

Met mijn zoon naar de nieuwe tandarts geweest. Bij centrum bijzondere tandheelkunde op de Winkelsteeg.

Wat een fantastisch team.

Betrokken, meedenken, begripvol en altijd in oplossingen denken.

Mijn zoon werd onder narcose gebracht in alle rust in de wachtkamer. Niks eerst de angst van behandelkamer voelen. Daarna werd hij op de behandelstoel gelegd en werden wij als ouders welkom geheten om erbij te zijn, zelfs met kopje thee of koffie. Wij als ouders werden betrokken en samengingen we overleggen wat het beste zal zijn voor mijn zoon. Tandsteen weghalen, foto’s maken, tand trekken i.v.m. ruimte maken. Na een uurtje werd mijn zoon wakker en mocht hij gelijk mee na huis i.v.m. onrust. Niet nog een uurtje na zorg. Kijkend na het kind wat hij aan kan. Zo ook bij mijn zoon die erg onrustig was en niet uit de auto wilde. Ze gaven hem alle tijd om rustig te worden.

De Anesthesioloog gaf aan dat ze ook wel eens cliënten in de auto onder narcose brengen en dan in rolstoel na binnen te rijden. Ik werd er stil van. Dat is nou werkelijk #zorgopmaat.

Een Super “warme douche” voor deze geweldige mensen die hun vaak met liefde en begrip uitvoeren. En vanuit ontspanning werken en geen strijd.

P.s. Mijn zoon was helaas daarna op weg na huis onrustig en verdrietig. Hij wilde thuis ook niet uit de bus. We moesten terugrijden, klopte iets niet en dat moest kloppend gemaakt worden. Was het de route die ik terug anders had gereden?

Maar hij keek steeds na zijn infuus hand. Hij leiden ons terug na de tandarts. Klopte daar iets niet. Moest lachen toen we het terrein op reden. Bij de tandarts ging er een lampje bij mijn branden. Hij wilde dat ze hem weer een prikje gaven zodat hij ging slapen en als hij dan wakker werd zijn tand weer terug zat. Dan was het weer kloppend! Helaas kunnen we dit niet kloppend maken. Maar een logische reactie van hem, waar ik niet aan gedacht had en op voorbereid was. Wat is het toch een bijzondere Vent met gebruiksaanwijzing. Waar wij weer veel van leren. Maar de behandeling ging super!!! Volgende keer komt Mijn zoon vast met een lach terug en wij als ouders ook.

Nogmaals bedankt Centrum voor Tandzorg.

 

Gr

Ouder van cliënt .

073 641 65 65
'
'

Behandelcentrum 's-Hertogenbosch
Eekbrouwersweg 4
5233 VG 's-Hertogenbosch

Maandag: 8.15 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.15 - 21.15 uur
Woensdag: 8.15 - 17.00 uur
Donderdag: 8.15 - 21.15 uur
Vrijdag: 8.15 - 17.00 uur

“Ik heb geen aanmerkingen. Ben uitermate tevreden altijd.”
H.
Specialisaties
Nieuws en mededelingen
Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus
22-04-2020
Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus Vanaf 22 april is Centrum voor Tandzorg weer geopend voor reguliere behandelingen. Vanwege...  Lees meer

Patiënt bedankje
20-03-2020
Ontvangen van een patiënt met pijnklachten die erg blij was dat wij snel konden helpen. Bedankt!  Lees meerNieuwsarchief