Maak kennis met onze implantoloog

Implantoloog CTZ

Maak kennis met Sonia de Lacerda Schickert (DMD PhD)

Tandarts, gespecialiseerd in Chirurgie, Implantologie en Orale Rehabilitatie.

Tandarts Schickert is in 2014 Cum Laude afgestudeerd aan de Portugese Katholiek Universiteit. Daarna is zij in 2020 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in botregeneratie van complexe botdefecten in het maxillofaciale complex. Veel cursussen gevolgd over de gehele wereld om haar klinische expertise te verbeten (New York, London, Lissabon, Peking, Hong Kong, Brazil). Tandarts Schickert is lid van de NVOI (De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie), van de ITI (International Team for Implantology) en de EAO (European Association for Osseointegration).

Tandarts Schickert vindt het belangrijk dat een patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Ze neemt de tijd om een passend behandelplan op te stellen en deze uitgebreid met de patiënt te bespreken. Zo weet de patiënt precies wat er gaat gebeuren. Het plaatsen van implantaten of het verwijderen van een verstandkies moet helemaal niet spannend zijn, zo lang alles duidelijk is.

“ Implantaten bieden zo veel mooie behandelopties aan een patiënt. Het is een comfortabele en eenvoudige manier om weer een stralende lach te hebben!”