Naar welke tandzorg
ben jij op zoek?

Goede tandzorg voor iedereen. Het is onze missie en gelijk ons aanbod.

De tandarts waar je graag komt

Een open, ongedwongen en vriendelijke sfeer waar aandacht is voor jou. Daar staan we voor bij Centrumtandzorg. Wij willen dat jij je op je gemak voelt en de juiste zorg krijgt. Ons ‘hoofdkwartier’ en algemene praktijk is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Voor bijzondere tandheelkunde hebben we naast ’s-Hertogenbosch ook locaties in o.a. Arnhem, Nijmegen en Nieuw-Wehl. Waarvoor je ook komt, we zorgen ervoor dat wij de tandarts zijn waar je wél graag komt. Een vriendelijke glimlach, persoonlijke aanpak en professionals die echt naar je luisteren en met je meedenken over jouw mondgezondheid. 

Dentalcar web CTZ

Professionele zorg in een moderne praktijk en op locatie in één van onze mobiele Dental Cars. Overal een open en ongedwongen sfeer en volledige aandacht voor jou.

Goede tandzorg doen we samen 

Wij maken met jou een zorgplan dat goed past. Daarin nemen we ook mee wat jij zelf kunt doen om je mond gezond te houden. Een gezonde mond is belangrijk voor de algehele gezondheid en voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpen wij jou bij het voorkomen van gaatjes en andere klachten, door tips te geven voor de dagelijkse tandverzorging en het geven van voedingsadviezen.  
 
Ook kijken we samen naar hoe vaak je het beste langs kunt komen voor controle. Vaak vragen we om eens per 6 maanden langs te komen. We willen graag op tijd merken als er beginnende mondproblemen zijn. Zo kunnen we snel behandelen en zorgen we ervoor dat er geen pijnklachten ontstaan of hoge rekeningen op je mat vallen. Samen dragen we zorg voor jouw mondgezondheid.