CTZ over ons (1)

Goede tandzorg voor iedereen.

Dat is onze missie. Een gezonde mond is goed voor de algehele gezondheid. Dus dat gunnen we iedereen!

Een persoonlijke aanpak voor 
iedereen die bij ons in de stoel zit

We willen goede mondzorg toegankelijk maken voor iedereen in de samenleving. Dat doen we door te kijken naar de mens. Wij geven aandacht, luisteren naar je vragen en denken met je mee. Zo zorgen wij niet alleen voor een stralende lach, maar ook voor een stralende dag voor onze patiënten!

Een fl(u)orisante geschiedenis

Centrumtandzorg is een stichting. Wij werken met meer dan 150 medewerkers vanuit een maatschappelijk doel. En dat doen we al jaren. Sinds 1988 om precies te zijn, toen de schooltandarts door de GGD ‘s-Hertogenbosch werd stopgezet. Wij wilden ervoor zorgen dat tandzorg voor de jeugd toegankelijk zou blijven. Dat hebben we ook gedaan en nog veel meer.

Centrum Bijzondere Tandheelkunde

Goede tandzorg voor iedereen op vele locaties

Ondertussen jaren later en flink wat collega’s en locaties rijker. Maar elke dag werken wij als team nog steeds aan dezelfde missie en meer: goede mondzorg toegankelijk maken voor iedereen. ·      

Wij zijn er voor iedereen. Reguliere tandzorg, orthodontie en implantologie. Voor de Langdurige Zorg, mensen die wonen in een verpleeghuis of gehandicaptenzorginstelling. Maar ook voor mensen die niet in een reguliere tandartspraktijk geholpen kunnen worden door hun extreme angst voor de tandarts, complexe kindertandheelkunde of door lichamelijk- en/of verstandelijke beperkingen.

Dentalcar scholen CTZ

We komen ook naar je toe!

Wist je dat Centrumtandzorg drie verschillende dental cars heeft rondrijden? Deze nemen we mee naar zorginstellingen en scholen om ouderen, mensen met een beperking en leerlingen te voorzien van goede mondzorg.

De dental cars zijn ingericht als complete tandartspraktijk, toegankelijk voor rolstoelen en bedden, met een vriendelijke, deskundige tandarts die jou met een stralende lach je dag weer laat oppakken!

Waar extra aandacht nodig is

Iedereen heeft andere vragen en punten van aandacht. Wij werken met een team van deskundigen dat beseft dat mondzorg iets heel persoonlijks is. Samen maken we volledige behandelplannen, aangepast op de persoon in de stoel. Dat betekent dat wanneer het nodig is, verschillende disciplines worden betrokken bij de zorg voor het gebit. Alle deskundigheid hebben wij onder één dak.

Denk aan: orthodontie, implantologie en chirurgie. Zo bieden wij altijd de juiste, passende zorg met aandacht voor jou.  
 
En waar extra aandacht nodig is, geven wij het. Kan een behandeling niet (meer) in de reguliere praktijk worden voortgezet, kan er doorverwezen worden naar ons CBT. In ons Centrum Bijzondere Tandheelkunde werken we met kinderen, ouderen, mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts. Zo maken we tandzorg bereikbaar voor iedereen, altijd. 

CTZ

Goed kan altijd beter

Iets wat ons dagelijks bezighoudt, is het verbeteren van onze dienstverlening. De wereld verandert en daarmee ook de wereld van mondzorg. Onze houding is nieuwsgierig en gericht op de toekomst.

Op die manier kunnen we goed inspelen op vernieuwingen en vooruitkijken naar hoe wij ons werk van vandaag al kunnen laten aansluiten op de standaard van morgen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en krijg jij altijd de allerbeste zorg van ons.