CBT Zorginstelling Binckhorst

Tandzorg voor bewoners
van zorginstelling

Iedereen verdient goede tandzorg. Ook dichtbij huis.

Langdurig zorgdragen voor een gezond gebit

Centrumtandzorg gaat voor goede tandzorg voor iedereen. Kan een patiënt niet naar de tandarts komen, dan komen wij toch gewoon naar de patiënt? Zo ook in diverse zorginstellingen. In deze instellingen zorgen we dat de tandarts dichtbij is. Via een vaste behandelkamer in de instelling of via onze Dental Cars die vele locaties bezoeken. Zo zorgen we voor een tandarts voor mensen die vallen binnen de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en dus een WLZ-indicatie hebben. Bij Centrumtandzorg staan we voor de persoonlijke aanpak. Daarom bedachten we ons unieke zorgconcept.

CBT behandelkamer Haaren

Een uniek zorgconcept voor mensen met een WLZ-indicatie

In samenwerking met diverse zorginstellingen hebben wij een aanpak bedacht waarbij de cliënt centraal staat. Het concept is goedgekeurd door de inspectie, dus verzekerd van goede kwaliteit en verantwoorde zorg. 

CBT team Biezenmortel zorginstelling

Met de komst van Centrumtandzorg in onze zorginstelling is er rust in onze organisatie. Tandzorg is op deze manier optimaal belegd.

Een fl(u)orisante samenwerking met zorginstellingen

Kunnen er verbeterslagen gemaakt worden binnen jouw zorginstelling? In dat geval gaan we graag samen in gesprek. Onze samenwerking is niet iets eenmaligs; wij zien het als een duurzaam partnership. Bij het leveren van langdurige mondzorg zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners. Zo komt er vanuit ons een preventieassistent op locatie overleggen hoe we samen met de verzorgende zo goed mogelijk kunnen bijdragen aan een gezonde mond van de cliënt. Met elkaar investeren we tijd en energie om het zorgconcept zo passend mogelijk te maken voor de zorginstelling, verzorgers en cliënten. 

CBT opleiding zorginstelling

Mondzorg en meer

Omdat wij graag verder denken, verzorgen we ook opleidingen voor medewerkers van zorginstellingen. Laagdrempelig en voordelig, zodat voldaan wordt aan de eisen van de Wet Langdurige Zorg. Maar, met een flinke dosis persoonlijke aandacht. We gaan dieper in op het belang van goede mondzorg en hoe verzorgers het beste zorgdragen voor de mondgezondheid van de cliënten.
 
Ook hebben wij alle kennis in huis. Blijkt dat de zorg van een cliënt te complex wordt voor algemene tandzorg (met WLZ-indicatie)? Dan kunnen we doorverwijzen naar ons CBT. Een gespecialiseerde tandarts neemt de zorg van de cliënt dan (tijdelijk) over. Dat maakt samenwerken met Centrumtandzorg nóg aantrekkelijker. Met oog voor de mens en aandacht voor de persoonlijke situatie maken we mondzorg toegankelijk voor écht iedereen.

Is ons zorgconcept
ook voor jouw instelling interessant?

Ben jij onderdeel van het instellingsbestuur en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van ons unieke tandzorgconcept?  Wij gaan graag met jou in gesprek.