Facturen en tarieven

Facturen en tarieven

Vraag over een factuur of betalingsregeling? 

Heb je een vraag over een ontvangen rekening en wil je hier graag iemand over spreken? Of wil je een betalingsregeling afspreken?

Je kan contact opnemen met onze afdeling financiële administratie per e-mail naar administratie@centrumtandzorg.nl of telefonisch via 073 - 641 65 65. Kies bij het keuzemenu voor optie 2.

De afdeling financiële administratie is op de volgende tijdstippen telefonisch bereikbaar: 

  • Maandag: 09.00 tot 12.00 uur.
  • Dinsdag: 09.00 tot 12.00 uur.
  • Woensdag: 13.30 tot 17.00 uur.
  • Donderdag: 09.00 tot 12.00 uur.
  • Vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur. 

Prijslijst

Tarieven voor tandheelkunde zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Alle verrichtingen van de behandeling kun je terugvinden aan de hand van codes. Via de volgende link zijn alle codes voor jou gespecificeerd.

Centrumtandzorg heeft meerdere locaties verspreid in de regio. Hierdoor werkt Centrumtandzorg met verschillende tandtechnische laboratoria samen. Het is dus afhankelijk per locatie met welke tandtechnisch laboratorium je te maken hebt. Als je graag de tandtechniektarieven wilt inzien of een begroting wilt ontvangen, neemt dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen en voor jou een persoonlijke begroting kunnen opstellen. Je kan ook bij onze receptie een actuele prijslijst inzien.