CBT alle knowhow in huis

Alles over onze tandheelkundige behandelingen

Onze specialisten staan voor je klaar.

Mondzorg is persoonlijk

Wij werken met een team van deskundigen dat beseft dat mondzorg iets heel persoonlijks is. Samen maken we volledige behandelplannen, aangepast op de persoon in de stoel. Op deze pagina verwijzen we je door naar behandelingen die wij vaak uitvoeren, zodat jij weet wat je te wachten staat.

Staat de behandeling die u nodig heeft hier niet tussen? Geen zorgen. Onze deskundigen staan ook voor uw persoonlijke behandelingen klaar. Neem contact op met uw praktijk voor alle informatie.

Onze meest voorkomende behandelingen

Een wortelkanaalbehandeling is een tandheelkundige behandeling die wordt uitgevoerd wanneer de zenuw binnen de tand ontstoken of geïnfecteerd raakt.

Onze orthodontist in ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende soorten beugels die helpen om de tanden mooi recht te zetten.

De mens heeft tegenwoordig minder brede kaken dan vroeger, waardoor er bij sommigen minder ruimte in de mond is voor het doorbreken van de verstandskiezen. Wanneer er weinig ruimte is voor deze kiezen, kan er pijn ontstaan. Maar dat wil nog niet zeggen dat verstandskiezen direct worden getrokken. Er kunnen verschillende redenen zijn om je verstandskiezen wél te laten verwijderen.

Een stralende glimlach kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Als je last hebt van verkleurde tanden, kan tanden bleken een effectieve oplossing zijn.

Implantologie is een oplossing voor mensen die een of meerdere tanden met wortel zijn verloren.

Een implantaat wordt in de kaak geplaatst en groeit vast in het eigen bot. Dit maakt het mogelijk om vervolgens kronen, bruggen of een volledig gebit (klikgebit) te bevestigen