Tanden bleken

Tanden bleken en een stralende glimlach

Zet een stralende glimlach voorop met de professionele bleekbehandelingen van Centrumtandzorg! Wij bieden een effectieve en veilige oplossing voor het bleken van tanden, met gebruik van het hoogwaardige product Cavex Bite & White.

In tegenstelling tot schoonheidssalons, die producten met een maximum van 0,1% waterstofperoxide gebruiken, vertrouwen wij op een formule met 6% waterstofperoxide. Dit betekent een aanzienlijk krachtigere werking voor een merkbaar witter resultaat. Bovendien vind de behandeling plaats onder streng toezicht van onze ervaren tandheelkundige professionals.

Bij Centrumtandzorg staat niet alleen het esthetische aspect centraal, maar ook de gezondheid van je tanden. Onze tandheelkundige experts zorgen ervoor dat het bleekproces veilig verloopt en dat je gebit in optimale conditie blijft. Zo kun je met een gerust hart genieten van een stralende glimlach, wetende dat je in goede handen bent.

Kies voor professioneel bleken bij Centrumtandzorg en ontdek het verschil dat expertise en kwaliteit kunnen maken voor jouw glimlach. Maak vandaag nog een afspraak en stap binnenkort vol vertrouwen de wereld tegemoet met een stralend wit gebit!

Tanden bleken 2

Zomeractie

Tot eind juni 2024 hebben we een speciale zomeractie zodat jij met een witte glimlach de zomer in kunt gaan. Tijdelijk betaal je slechts €175,- i.p.v. het reguliere tarief van €225,-.

Maak een afspraak

Tanden bleken bij de tandarts biedt verschillende voordelen, waaronder een professionele beoordeling, veilige en effectieve behandeling, snelle en langdurige resultaten, evenals professioneel advies en nazorg. 

Je kunt via onderstaande formulier een afspraak inplannen of  contact opnemen via 073 - 641 65 65.