De tandartsenpraktijk in Den Bosch waar je graag komt

Dé tandarts met volledige
aandacht voor jou

Elke patiënt is voor ons uniek. We luisteren naar jouw verhaal en zetten dan onze kennis in om een behandelplan te maken dat helemaal op maat is.

De mens centraal

Kies je voor Centrumtandzorg, dan kies je voor een tandartsenpraktijk met een open, ongedwongen en vriendelijke sfeer waar jij als mens centraal staat. Kwaliteit en preventie vinden we belangrijk. We bieden enkel de beste zorg met een groot team van deskundigen. Daarom maken we voor jou een individueel mondzorgplan. Om dat plan echt passend te maken, kijken we niet alleen naar je gebit en mond. Onze preventieassistenten ondersteunen bij het voorkomen van vervelende klachten of gaatjes. Zo dragen we samen zorg voor jouw mondgezondheid.  

Meest voorkomende behandelingen

Wij werken met een team van deskundigen dat beseft dat mondzorg iets heel persoonlijks is. Samen maken we een volledig behandelplan, aangepast op de persoon in de stoel. Hier lees je over behandelingen die wij vaak uitvoeren, zodat jij weet wat je te wachten staat.

Angstpatiënten CTZ

Tand- en mondzorg moet beschikbaar zijn voor iedereen. Dat betekent voor elke bevolkingsgroep, alle lagen, alle kenmerken en met alle beperkingen. Een gezonde mond is namelijk goed voor de algehele gezondheid. En daarmee de kwaliteit van leven. Bij Centrumtandzorg vinden wij daarom dat dit toegankelijk moet zijn voor iedereen.  

In onze algemene tandartsenpraktijk in ’s-Hertogenbosch werken wij vanuit onze missie om ieder mens goede tandzorg te bieden. In de praktijk in ’s-Hertogenbosch bieden we naast algemene tandzorg, ook orthodontie en chirurgie aan. Ook een van onze centra voor Bijzondere Tandheelkunde is hier gevestigd. Vanuit daar organiseren we ons complete aanbod bijzondere tandheelkunde (CBT) met extra locaties in Arnhem en Nieuw-Wehl.