CBT behandelkamer Haaren

Zet jij altijd een tandje bij?

Wij zijn geen standaard tandartspraktijk. Centrumtandzorg is een stichting, die werkt met een maatschappelijk doel: tandheelkunde voor kwetsbare mensen.

Net dat beetje extra aandacht

Je vindt bij Centrumtandzorg in de wachtkamer zowel mensen die langskomen voor een normale controle, als kinderen en volwassenen die wat extra aandacht nodig hebben. Ook gaan we langs scholen, verzorgingshuizen en helpen we gehandicapten. Goede tandzorg voor iedereen. Daar zetten we ons met hart en ziel voor in. We vertellen alles over het werk en de vacatures bij onze tandartspraktijk.

World-class Workplace 2022

We zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2022! Omdat onze eNPS- en werkgeversscores hoger zijn dan de benchmarks, zijn we onderscheiden met dit mooie label, dat onderstreept dat we toegewijd zijn aan onze mensen. We zullen de feedback van onze medewerkers zeker blijven gebruiken om goed te luisteren, te leren en onze organisatie te blijven verbeteren.

Speciaal voor tandartsassistenten

CTZ werkenbij

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid, dat kenmerkt al onze collega’s. Ze zijn echte mensenmensen en maken er een sport van om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te voorzien van goede mondzorg. Of het nou gaat om onze tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten, orthodontisten of medewerkers op het kantoor. We werken allemaal vanuit dezelfde drijfveer.

Onze lat ligt hoog

Wij leveren kwaliteit. Voor onze patiënten en ook zeker voor ons personeel. Daar heb jij dan weer wat aan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld, de sfeer is buitengewoon en tijdens het medewerkersonderzoek scoren we hoog. We werken met de meest moderne technieken, in een mooi gebouw. De praktijk ziet er iedere dag weer piekfijn uit.

Danique kwaliteitsmanager CTZ

Heb je ambities? Centrumtandzorg biedt diverse doorgroei mogelijkheden!

Ambities, 
daar houden we van

Werknemers bij Centrumtandzorg blijven zichzelf ontwikkelen. Ze zijn ambitieus en gaan voor hun doelen. Daar krijgen ze bij ons dan ook alle ruimte voor. Wil je een cursus volgen? Doorgroeien naar een andere functie? Vertel het gerust. Dan vinden we een passende, nieuwe functie. Voorbeeld: specialiseer jezelf om te werken met ouderen in verzorgingshuizen, met kinderen op de basisschool of met gehandicapten.

Dit kun je verwachten:

  • Een hecht en ambitieus team
  • Unieke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • De meest moderne apparatuur om mee te werken
  • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden
  • Een fijn loon
  • Pensioenopbouw