CTZ

Goede tandzorg
voor iedereen

Je kiest voor goede kwaliteit in een open, ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Op jouw tempo, hoe jij het prettig vindt
en met persoonlijke aandacht

Iedereen is welkom bij Centrumtandzorg. Voor algemene tandzorg kun je terecht in onze praktijk in 's-Hertogenbosch of via onze Dental Cars op schoolpleinen in de regio. Daarnaast hebben we ook Centra Bijzondere Tandheelkunde (CBT) waar we gewone tandzorg bieden voor bijzondere doelgroepen, die net wat meer zorg nodig hebben. Of wat denk je van onze tandzorg voor cliënten wonend in diverse zorginstellingen in de regio? Iedereen verdient goede tandzorg en daar zetten we ons voor in.

We nemen de tijd voor jou en dat doen we maar al te graag. Onze tandartsen staan bekend om hun luisterende oor, hun eeuwige geduld en specialistische zorg. Dat maakt een afspraak bij onze praktijk veilig en vertrouwd. 

CBT alle knowhow in huis

Iedereen heeft andere vragen en punten van aandacht. Wij werken met een team van deskundigen dat beseft dat mondzorg iets heel persoonlijks is.

Waar extra aandacht nodig is

 Samen maken we volledige behandelplannen, aangepast op de persoon in de stoel. Dat betekent dat wanneer het nodig is, verschillende disciplines worden betrokken bij de zorg voor het gebit. Alle deskundigheid hebben wij onder één dak.

Speciaal voor professionals

We werken samen met tandartsen, huisartsen, scholen en zorginstellingen om goede tandzorg voor iedereen te bieden.