CTZ orthodontie afspraak wijzigen

Zeggen we complete mondzorg, dan
menen we dat ook

We bieden onze patiënten echt het complete aanbod aan tandheelkunde.

Beugels voor iedereen

Met alle deskundigen in één huis weten we zeker dat we onze patiënten echt het complete aanbod aan tandheelkunde bieden. Onze orthodontist in ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende soorten beugels die helpen om de tanden mooi recht te zetten.

Welke beugel het beste past bij jou of jouw kind

Goede tandzorg voor iedereen, betekent ook beugels voor iedereen. Vaak denken we dat beugels enkel voor kinderen zijn. Natuurlijk is het slim om er al op tijd bij te zijn, maar dat betekent niet dat je op latere leeftijd niet meer kunt werken aan het verbeteren van je gebit. Je kunt terecht bij onze orthodontist wanneer je de wens hebt je tanden recht te laten zetten, ook als volwassene. 

Naast de vaste beugel (die noemen we ook wel slotjes- of plaatjesbeugel), de buitenboordbeugel of de uitneembare beugels, hebben we tegenwoordig ook Aligners. Hiermee kun je gewoon je leven leiden zoals je gewend bent, want de Aligner is haast onzichtbaar. Het is een transparante, veerkrachtige, dunne mal die de tanden strak omsluit. Het materiaal is soepel, waardoor we één of meerdere tanden een bepaalde kant op kunnen laten bewegen. De Aligners verwissel je om de 1 à 2 weken. Elke keer wordt een ander stukje van het gebit bijgestuurd. Het resultaat? Een mooi en recht gebit zonder dat het echt opvalt. 

Aligner Centrumtandzorg Orthodontie

Een Aligner is een doorzichtige beugel die als een soort mal om je tanden valt. Gemaakt van soepel materiaal, waardoor ze comfortabel zijn en ze niet zo opvallen. Ideaal als je als volwassene graag een rechter gebit wilt, zonder het ongemak van bijvoorbeeld een plaatjesbeugel. Je kunt de Aligner ook op elk moment uitdoen! Fijn tijdens eetmomenten en op speciale gelegenheden.

CTZ Orthodontie

De orthodontist in 
's-Hertogenbosch met 
aandacht voor jou

Onze persoonlijke aanpak blijft hetzelfde. Na het eerste consult starten we de behandeling door samen te kijken naar jouw behoeftes en wensen. Zo kijken we welke beugel het beste past bij jou of jouw kind en hoe vaak we elkaar tijdens die beugelperiode gaan zien. Altijd aandacht voor jou, dat is de standaard bij Centrumtandzorg.  

Team Orthodontie

Tsachi Davidov

  • Orthodontist
  • BIG 69062218302

Merel

  • Ortho assistent

Nasrin

  • Ortho assistent

Nena

  • Ortho assistent

Patricia

  • Ortho assistent