Blijf niet rondlopen met pijnklachten

13 juli 2022 · Algemene tandzorg

Blijf niet met pijnklachten rondlopen

Pijn aan kiezen of tanden is heel vervelend. Maak bij pijnklachten dus meteen een afspraak, zodat we kunnen kijken wat er is. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van je pijn verlost bent.

Wat als je te lang rond blijft lopen met pijnklachten? Dan kan de pijn alleen maar erger worden. Voor je het weet, tast het gaatje in je tand of kies een zenuw aan. Dat is helemaal niet nodig. Als je bij pijnklachten meteen even belt, hoeft het zover echt niet te komen.

Het moment dat je ons belt, kijken we in de agenda en maken we direct een afspraak om je zo snel mogelijk van je pijnklachten af te helpen.

We nemen voor iedereen de tijd

We nemen graag de tijd voor je. Ook als je al een tijd niet bent geweest omdat je het gewoon spannend vindt, omdat je bang bent voor wat er allemaal moet gebeuren of omdat je je schaamt. We begrijpen hoe je je voelt. Geen enkele reden om met pijn te blijven lopen dus.

Pijnklachten voorkomen is beter dan genezen

Elk halfjaar naar de tandarts gaan is een goede gewoonte. Een gezond gebit is belangrijk en tandartsbezoek hoort daarbij. Door voor die periodieke controle naar Centrumtandzorg te gaan, kun je gaatjes en ontstekingen voorkomen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen, vinden wij. We verdienen dan wel meer aan uitgebreide behandelingen, maar we zien liever een stralende lach als visitekaartje. Kom dus regelmatig op controle. Daarmee voorkom je pijnklachten en houden we steeds de gezondheid van je tanden goed in de gaten.