CTZ Dentalcar voor scholen

Met een grote glimlach 
naar de schooltandarts

Een leuke en gezonde beleving.

Bezoek onze Dental Cars

De mobiele schooltandarts is uniek in Nederland. Enkel in een aantal grote steden zie je deze bussen nog rondrijden. Wij komen in de regio ’s-Hertogenbosch al bij ruim 30 basisscholen langs. Wanneer mogen we jou als patiënt begroeten? 

speciaal voor kinderen ctz

Wist je dat 1 op de 5 kinderen in Nederland niet naar de tandarts gaat? In gezinnen waar ouders niet gaan, is dat percentage zelfs 50%!

Dentalcar CTZ

Een gezonde beleving in onze moderne Dental Car

Het gevreesde witte busje van vroeger bestaat al lang niet meer. Tegenwoordig komt de schooltandarts in één van onze moderne Dental Cars. Deze is uitgerust als een complete tandartspraktijk. Een licht interieur met een comfortabele stoel en een vriendelijk gezicht vanuit Centrumtandzorg. Dat maakt de schooltandarts een gezonde beleving voor elk kind. 

Ook bij de schooltandarts staat onze persoonlijke aanpak voorop. De focus ligt bij ons altijd op preventie: het voorkomen van gaatjes en klachten. We controleren de ontwikkeling van het gebit en geven alle kinderen begrijpbare tips om goed voor hun eigen tanden te zorgen.

Voor schoolbestuur: een tandarts op jouw schoolplein?

Werk jij in een schoolbestuur en merk je op dat er binnen jouw school veel kinderen niet naar de tandarts gaan? Dan kunnen we je van dienst zijn. Zeker op jonge leeftijd, tijdens de ontwikkeling van het gebit, is het belangrijk dat de mond goed in de gaten gehouden wordt.