Skip to content

Het trekken van een kies heeft meestal tot gevolg dat de kiespijn die aan de ingreep vooraf ging, direct over is. Vooral in de onderkaak, na het verwijderen van een verstandskies, kan er soms na een paar dagen opnieuw pijn ontstaan: een vervelende, zeurende pijn die slecht reageert op het gebruik van pijnstillers .Deze pijn wordt veroorzaakt door een oppervlakkige botontsteking, die kan ontstaan doordat speeksel contact heeft gemaakt met het bot. Deze ontsteking geneest meestal in de loop van 14 dagen. Wel kan het helpen, als de wond wordt gespoeld met een medicament; meestal bent u dan sneller van uw klachten af. Eén behandeling is vaak voldoende om de pijn sterk te verminderen. De behandeling kan zo nodig herhaald worden.

Meer weten. Het beste kunt u ons bellen voor advies of om een afspraak te maken.

Contact gegevens:

Centrumtandzorg

Telefoonnummer: 073 641 65 65

Copyright © 2022 Centrumtandzorg Gerealiseerd door KLIKZUIVER