Skip to content
Menu

Algemeen of Orthodontie

Bijzondere tandheelkunde

Contact en bereikbaarheid

Nieuwe patient?

Menu
Menu

Goede tandzorg
voor iedereen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Centrum tandzorg en Centrum Bijzondere Tandheelkunde op nummer één.

Een team van professionals voor elk gebit

We zijn in teamverband betrokken bij de zorg voor je gebit. De tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent en preventie assistent werken samen ten behoeve van de mondgezondheid.

Omdat er meerdere disciplines naar het gebit en de mond kijken, wordt er ook vanuit verschillende invalshoeken aandacht gegeven aan tanden en kiezen. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit zorg die wij bieden.

Voor professionals: uitbreiding kwaliteit van de eigen praktijk

Als professional is het mogelijk om de kwaliteit die jullie leveren in de praktijk, uit te breiden met die van ons. Wij nemen de mondzorg van patiënten met verstandelijke, lichamelijke of medische beperkingen, zolang het nodig is, over.

Wij hebben alle disciplines in huis als het gaat om kindertandheelkunde, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de behandeling van angstpatiënten.

Patiënten die niet meer binnen de reguliere praktijk geholpen kunnen worden, kunnen naar ons worden doorverwezen voor orthodontie en voor bijzondere tandheelkunde: het CBT.

Het CBT in Nieuw-Whel is Cobijt geaccrediteerd. Voor de andere locaties is dit in aanvraag. De gehele organisatie is NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd.

Garantieregeling & klachtenregeling

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over een behandeling in onze praktijk. Daarom hebben we een garantie- en een klachtenregeling.

Klik hier voor de garantieregeling.

Klik hier voor de klachtenregeling.

Graag horen we hoe u het bezoek aan onze praktijk en de geleverde zorg ervaart. Op deze manier kunnen we onze zorg, service en kwaliteit nóg verder verbeteren. Laat ons het weten door een mail te sturen naar info@centrumtandzorg.nl.

Certificering

Kiwa ISO 9001 logo NL
effort

Locaties

Contact

reCAPTCHA is required.

Copyright © 2022 Centrumtandzorg Gerealiseerd door KLIKZUIVER