Verhuisbericht CBT Centrumtandzorg, locatie Elver

11 oktober 2023 · CBT

Wij zijn blij te kunnen melden dat onze nieuwe praktijk per 16 oktober 2023 in gebruik kan worden genomen. Deze hebben we mogen bouwen aan het hoofdgebouw van Elver .

Open dag

Op 21 oktober 2023 wordt er op Elver een open dag gehouden van 10.00 tot 14.30 uur.

We nodigen u hierbij van harte uit om op deze dag ook onze nieuwe praktijk te komen bewonderen! U bereikt het CBT via de ingang “ De Plantaan” van Elver.

Tegenover de ingang is er een grote parkeerplaats. Bent u met de auto, dan kunt u de ingang bij het hoofdgebouw nemen en de bordjes behandelcentrum “De Plataan” en “CBT Centrumtandzorg” volgen.

Het pand

Met onze nieuwbouw hebben wij een moderne en ruime tandartspraktijk gerealiseerd met 5 behandelkamers. Al onze behandelkamers zijn voorzien van verrijdbare behandelstoelen en een aantal kamers zijn ingericht met een tillift. Hierdoor kunnen wij cliënten met mobiliteitsproblemen zo optimaal mogelijk behandelen.

Verwijspraktijk

Het CBT blijft, zoals voorheen, een verwijspraktijk voor complexe kindertandheelkunde, extreme angst voor de tandarts en voor mensen met een verstandelijke- en of een lichamelijke beperking.

Wij hopen jullie snel in onze mooie praktijk te ontvangen.

Ons nieuwe adres wordt:

CBT Centrumtandzorg, locatie Elver
Nieuw - Wehlseweg 14
7031 HW Nieuw – Wehl

Emailadres: cbtelver@centrumtandzorg.nl

Telefonisch blijven wij bereikbaar op 0314-755800