Menu

Algemeen of Orthodontie

Bijzondere tandheelkunde

Contact en bereikbaarheid

Nieuwe patient?

Menu
Menu

Goede tandzorg
voor iedereen.

NO SHOW BELEID

PIJNKLACHTEN

SCHOOLTANDARTS

Ouderen- en gehandicaptenzorg

Bijzondere tandheelkunde

Afspraak annuleren of verzetten

Natuurlijk kan het zijn dat je niet naar de afspraak kunt komen. Bel deze dan minimaal 24 uur van tevoren af. Dan kunnen we in die tijd nog een afspraak voor iemand anders plannen.  

Je kunt de afspraak annuleren en meteen een nieuwe afspraak maken door te bellen naar 073 641 65 65. In het weekend kun je je afspraak per e-mail annuleren via: info@centrumtandzorg.nl. Wij nemen dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wanneer je niet afbelt, moeten we helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Wat brengen wij in rekening?
Bel je op de dag van afspraak vóór 09.00 uur af, dan brengen wij 50% van de gereserveerde tijd in rekening. Bel je na 09.00 uur op de dag van afspraak af, dan brengen wij 100% van de gereserveerde tijd in rekening.

Waarom brengen we dat in rekening?

Wij hebben altijd patiënten op de wachtlijst staan. Wanneer je je afspraak op tijd annuleert, kunnen we deze mensen helpen. Annuleer je te laat of helemaal niet, dan zit ons team klaar voor jou, terwijl er niemand komt. Er is ook niemand anders om te helpen op dat moment. Dat is verloren tijd waarbij de kosten wel oplopen. Dat is waarom we dit no show beleid voeren. Goede tandzorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarom zetten we onze tijd graag zo goed mogelijk voor iedereen in.

Vergeet je afspraak dus niet!

Het moment dat je een afspraak maakt, is het slim om die meteen in je agenda te zetten. Of zet de afspraak in de agenda van je telefoon met een reminder daarbij. Als je die reminder bijvoorbeeld op 2 dagen voor de geplande afspraak zet, geeft je telefoon je gewoon een signaaltje. Dan kun je de afspraak niet vergeten.

Middels een SMS kunnen we je helpen herinneren aan je afspraak. Heb je die onverhoopt niet ontvangen, dan betekent dat niet dat de afspraak niet doorgaat. Zelf alert zijn op je afspraak is dus zeker van belang.

Locaties

Contact

reCAPTCHA is required.
Copyright © 2020 Centrum Tandzorg