Skip to content
Menu

Algemeen of Orthodontie

Bijzondere tandheelkunde

Contact en bereikbaarheid

Nieuwe patient?

Menu
Menu

Goede tandzorg
voor iedereen.

Schooltandarts

Algemeen mondzorg

Schooltandarts

Ouderen- en gehandicaptenzorg

Bijzondere tandheelkunde

Schooltandarts

Kinderen die met plezier naar de schooltandarts gaan? Natuurlijk! Zoals het vroeger misschien ging, zo gaat het al lang niet meer. Onze hypermoderne mobiele tandartsenpraktijk (de Dental Car) maakt het tandartsbezoek tot een gezonde beleving. 


Voordeel van de schooltandarts

Het voordeel van de schooltandarts is dat je kind nooit veel van de les zal missen. De schooltandarts staat namelijk bij de school. Dat scheelt ook jou tijd: in het ophalen, zelf naar de tandarts rijden en het weer terug naar school brengen van je kind. Daarnaast hoef je zelf niet in de gaten te houden of het weer tijd is voor de controle: wij geven het aan bij de school. En via school krijg je te horen wanneer onze schooltandarts met de Dental Car weer komt. Je kind mist zo geen enkele controle.

 

 

Jong geleerd is oud gedaan

De schooltandarts is er al voor kinderen vanaf 4 jaar. Gedurende de hele basisschoolperiode controleren en verzorgen we het gebit. Dus van melktanden tot ‘grote mensen tanden’: wij volgen de gezondheid van het gebit van je kind op de voet. Ook jij als ouder hoort hierbij, we doen het namelijk samen. Je kind hoeft echt niet zonder jou in de stoel, jouw aanwezigheid is zelfs gewenst (in Coronatijd via beeldbellen). We werken graag samen met jou en je kind(eren) aan een gezond gebit.

Samen zorgen we graag voor gezonde tanden! Tandzorg wordt zo een fijne gewoonte voor later dus.

Welke scholen?

Onze Dental Cars komen bij ruim 80 basisscholen in de regio ’s-Hertogenbosch. Ons team zet zich maximaal in om het bezoek aan de schooltandarts plezierig te laten verlopen. Met de nadruk op het voorkomen van gaatjes door de tanden goed te verzorgen. We geven alle kinderen dan ook persoonlijk advies, op zo’n manier dat ze goed begrijpen wat ze allemaal zelf kunnen doen. Samen met jou.

Locaties

Contact

reCAPTCHA is required.

Copyright © 2022 Centrumtandzorg Gerealiseerd door KLIKZUIVER