Tanden bleken

Tanden bleken en een stralende glimlach

Zet een stralende glimlach voorop met de professionele bleekbehandelingen van Centrumtandzorg! Wij bieden een effectieve en veilige oplossing voor het bleken van tanden, met gebruik van het hoogwaardige product Cavex Bite & White.

In tegenstelling tot schoonheidssalons, waar producten met een maximum van 0,1% waterstofperoxide worden gebruikt, vertrouwen wij op een formule met 6% waterstofperoxide. Dit betekent een aanzienlijk krachtigere werking voor een merkbaar witter resultaat, onder streng toezicht van onze ervaren tandheelkundige professionals.

Bij Centrumtandzorg staat niet alleen het esthetische aspect centraal, maar ook de gezondheid van je tanden. Onze tandheelkundige experts zorgen ervoor dat het bleekproces veilig verloopt en dat je gebit in optimale conditie blijft. Zo kun je met een gerust hart genieten van een stralende glimlach, wetende dat je in goede handen bent.

Kies voor professioneel bleken bij Centrumtandzorg en ontdek het verschil dat expertise en kwaliteit kunnen maken voor jouw glimlach. Maak vandaag nog een afspraak en stap binnenkort vol vertrouwen de wereld tegemoet met een stralend wit gebit!

Tanden bleken bij Centrumtandzorg

Bij Centrumtandzorg bieden we 2 methodes aan.

Cavex Bite & White in-office

Deze methode wordt in onze praktijk ingezet onder begeleiding van een tandheelkundig professional. Bij deze methode wordt bleekgel met een borstel aangebracht. Een zogenaamde Whitening Barrier beschermt het gebied dat niet gebleekt moet worden. Het voordeel van deze methode is dat er zeer snel resultaat wordt bereikt.

Cavex Bite & White ABC Masterkit

Met de Masterkit van Cavex kunt je thuis bleken. In onze praktijk wordt een bleekbitje op maat gemaakt. Deze vult je thuis met bleekgel en draag je 30-60 minuten per dag. Na de behandeling draag je het bitje 10 minuten met een zogenaamde ‘conditioning’ gel om het effect vast te houden.

Je blijft ook bij deze behandeling onder toezicht van een tandheelkundig professional.

Maak een afspraak

Tanden bleken bij de tandarts biedt verschillende voordelen, waaronder een professionele beoordeling, veilige en effectieve behandeling, snelle en langdurige resultaten, evenals professioneel advies en nazorg. 

Je kunt een telefonisch een afspraak inplannen via 073 - 641 65 65.