CBT angstpatienten

Bij jou is iedereen op zijn gemak: 
kom werken als tandartsassistent

Tandartsassistenten zijn de drijvende kracht van onze tandartspraktijk. Op hen kunnen de tandartsen bouwen.

Mogelijkheden door brede aanbod

Als beginnend tandartsassistent werk je in de algemene praktijk van Centrumtandzorg. Daar help je bij controles, kroon- en brugwerk en protheses. Na een jaar is er de mogelijkheid om door te groeien naar preventie-assistent.  

Meer ervaring?

En ambities om meer maatschappelijk betrokken te zijn? Dan kun je aan de slag in de ouderen- of gehandicaptenzorg, op scholen of het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT). Dit is een specialisme voor mensen die extra aandacht nodig hebben en die binnen de reguliere tandartspraktijk niet kan worden gegeven.

CTZ

Onze assistenten weten precies wat ervoor nodig is om een patiënt én de tandarts te helpen. Troostende woorden, instructies, het maken van een röntgenfoto of voorbereiden en assisteren van behandelingen. Hun timing en inlevingsvermogen zijn om door een ringetje te halen.

Doorgroeien binnen Centrumtandzorg

Eens een tandartsassistent, altijd een tandartsassistent? Niet bij Centrumtandzorg. Want wij koesteren ambities van onze collega’s. Zij blijven zich ontwikkelen en eventueel specialiseren. We bieden cursussen aan en luisteren naar hun wensen. Voor iedereen is hier namelijk een werkplek.

Dit kun je verwachten van het werk als tandartsassistent

  • Een hecht en ambitieus team
  • De meest moderne apparatuur om mee te werken
  • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden
  • Een fijn loon
  • Pensioenopbouw
  • Doorgroeimogelijkheden

Waarom Centrumtandzorg?

Wij zijn geen standaard tandartspraktijk. Centrumtandzorg is een stichting, die werkt met een maatschappelijk doel: tandheelkunde voor kwetsbare mensen. Daarom vind je in de wachtkamer zowel mensen die langskomen voor een normale controle, als kinderen en volwassenen met extreme angst, gaan we langs scholen en verzorgingshuizen en helpen we gehandicapten. Goede tandzorg voor iedereen. Daar zetten we ons met hart en ziel voor in.

Kom werken als tandartsassistent bij Centrumtandzorg

Een persoonlijke aanpak voor iedereen die bij ons in de stoel zit. Wij geven aandacht, luisteren naar je vragen en denken met je mee. Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we graag met jou in gesprek.